zondag 3 februari 2019

'Als de NDP nog 5 jaren krijgt, gaan er verschrikkelijke dingen gebeuren'

(Bron foto: NPS)
Ondervoorzitter NPS Pawiroredjo: 'Met de NPS is de toekomst van Suriname gegarandeerd'


Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van de NPS, vindt dat steeds ministers vervangen niet de juiste manier is om een land tot ontwikkeling te brengen. Sinds 2010 zijn heel wat ministers vroegtijdig naar huis gestuurd. De NPS staat volgens Pawiroredjo voor betrouwbaarheid, stabiliteit en zekerheid. Dit zei hij vrijdag tijdens een kernvergadering te Santopolder, aldus Starnieuws vandaag, zondag 3 februari 2019.

'Met de NPS is de toekomst van Suriname gegarandeerd', verzekerde hij.

Partijvoorzitter Gregory Rusland stelde, dat de NDP niet de traditie heeft om een land goed te leiden, er wordt veel geld zonder na te denken uitgegeven. 'Als de NDP nog 5 jaren krijgt, gaan er verschrikkelijke dingen gebeuren. Met de jeugd moet gesproken worden, want een groot deel heeft de afgelopen verkiezingen verkeerd gestemd en daarin moet de komende verkiezingen verandering  komen', zei Rusland.

Dorethy Hoever en Louis Beharry, beiden leden van de NPS, gaven in hun speech aan dat de NPS het alternatief is en dat ieder lid zijn of haar schouders onder het werk moet zetten. Zij vinden dat jonge mensen in Suriname geen toekomst hebben. Alles is duur, werd benadrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten