woensdag 6 juni 2018

Slachtoffer van de zeeroof eind april, Tilaknauth Mohabir, wordt begraven

(Bron foto's: guyana.hoop.la)
Mohabir wordt in Zoelen, waar hij woonde, begraven


Tilaknauth Mohabir, één van de dodelijke slachtoffers van de zeeroof eind april voor de kust van Suriname, wordt vanmiddag, woensdag 6 juni 2018, in Zoelen, waar hij woonde, begraven. Van de drie geborgen lijken zijn er twee geïdentificeerd. 

De stoffelijke resten van Mahesh Sarjoo zijn ook geïdentificeerd. 

Mohabir is het eerste slachtoffer van de overval nabij de Wia Wia Bank die wordt begraven, zo schrijft Starnieuws. Hij was visser op de 'Romina SK 747'.

Het lijk dat in Guyana was gevonden en geïdentificeerd als Goukaram Autar is in het buurland begraven. Mohabir wordt in Zoelen, waar hij woonde, begraven.

Van overval op in totaal vijf vissersboten op 27, 28 april en 3 mei, worden nog steeds twaalf opvarenden vermist. Er waren in totaal 25 personen aan boord van de boten. Acht vissers overleefden de overval. Vier lichamen werden geborgen, drie in Suriname en een in Guyana.

Drie hoofdopdrachtgevers voor de slachting van de vissers zijn gearresteerd. Twee hoofdverdachten zijn in Suriname aangehouden en een in Guyana. Het gaat om de zoon van booteigenaar Somnauth Manohar die in maart voor zijn huis in Munder, Paramaribo, werd doodgeschoten, een broer van hem en een ander familielid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten