zaterdag 14 oktober 2017

Politie Wanica en Para pakken rondhangen en alcoholische dranken drinken bij winkels aan

Pleidooi van jeugdparlementariër Samir Gobind werpt binnen dag vruchten af...


De politie van Regio Midden (Wanica en Para) zal streng optreden tegen mensen die zich bij winkels ophouden en alcohol drinken. Dit is nodig om de veiligheid te handhaven en de woonomgeving leefbaar te houden, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, zaterdag 14 oktober 2017.

Ook tegen ordeverstoorders, zoals degene die zorgen voor overluide muziek uit voertuigen en schreeuwen of schelden, zal worden opgetreden.

Deze maatregelen worden doorgevoerd in het kader van de algehele veiligheid. Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan om rekening te houden hiermee.

Het lijkt erop, dat het pleidooi van jeugdparlementariër van het district Wanica, Samir Gobind, die gisteren via het Dagblad Suriname liet weten bezorgd te zijn over de trend die te bespeuren is bij de lokale supermarkten, snel vruchten heeft afgeworpen. Hij stelt, dat het alcoholgebruik door ‘consumenten’ op het trottoir van de supermarkten alsmaar aan het toenemen is.

Hij zei het heel frappant te vinden, dat noch de supermarkthouders noch de autoriteiten optreden tegen de ordeverstoorders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten