zondag 12 januari 2020

Identiteit van dode man in goot langs Vierkinderenweg bekend

Een misdrijf wordt niet uitgesloten


Waterkant.net bericht vandaag, zondag 12 januari 2020, dat het lichaam dat  donderdag werd aangetroffen in een goot langs de Vierkinderenweg, zou zijn van de 37-jarige Dinesh B., aldus een betrouwbare bron bij de politie. Het is nog niet duidelijk hoe de man precies om het leven is gekomen, een misdrijf wordt niet uitgesloten meldt het Korps Politie Suriname

De politie van het ressort Santodorp kreeg die dag de melding van het Command Center, dat een lijk was aangetroffen in een goot langs de Vierkinderenweg. De politie deed vervolgens de plek aan voor onderzoek en vond daar inderdaad een lijk, dat reeds in verre staat van ontbinding verkeerde.

Het lichaam bleek dat van een man te zijn gekleed in een lange jeans broek, grijze trui en zwarte sandalen. Ter hoogte van zijn rechter schouderblad is een tatoeage met een afbeelding van het sterrenbeeld boogschutter, aldus de politie.

Het lichaam is hangende het onderzoek in beslag genomen. De afdeling Recherche van Regio Midden Suriname is belast met het onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten