zondag 22 december 2019

Vier honden vergiftigd van twee buren aan de Laterietweg te Paranam

Honden vermoedelijk gedood door criminelen...


Waterkant.net bericht zondag 22 december 2019, dat in de nacht van vrijdag op zaterdag vier honden van twee buren aan de Laterietweg te Paranam zijn vergiftigd door onbekenden. 

Een van buren zegt, dat zij zoals gewoonlijk elke ochtend na het opstaan op het balkon gaat. Dat was zaterdagmorgen ook het geval. Toen zij op het balkon was zag zij één van haar drie honden op het erf in de regen liggen. Zij vond het vreemd dat haar hond in de regen lag en besloot een kijkje te nemen. Daarbij ontdekte zij dat de hond dood was.

Later op de dag riep zij haar buurman om de hond te helpen begraven. De buurman stemde in en ging een schop halen om het dier te begraven. Hij kwam vervolgens terug naar zijn buurvrouw en vroeg haar om te komen kijken hoe drie honden nabij zijn woning ook dood waren.

Toen kwamen de buren tot de ontdekking, dat iets niet in orde moest zijn en besloten aangifte te doen bij het politiebureau. De politie vroeg de honden nog niet te begraven, omdat zij ter plaatse zouden komen voor onderzoek. Agenten stelden meteen een buurtonderzoek in. Geen van de buren wist iets over het voorval. De zaak is in onderzoek.

De vrouw laat weten dat zij nu bang is om te slapen. Zij zegt dat het zeker criminelen zijn die de dieren hebben vergiftigd om zodoende nadien toe te slaan bij haar of de buren. De honden waren immers geen last voor anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten