zaterdag 26 januari 2019

Drie doden in auto die langs weg naar Atjoni in goudput was gereden

(Bron foto: Argill Wreed/Facebook)
Slachtoffers (38, 22 en 19) waren werkzaam bij een houtbedrijf te Brownsweg


De politie van Brownsweg trof vrijdagmorgen 25 januari 2019 langs de weg naar Atjoni, ter hoogte van het gebied dat bekend staat als Kleine Saramacca, een personenauto aan die voor de komst van de brandweer door een ander voertuig uit een goudput was getrokken. Er werden drie levenloze lichamen van mannen in de pick-up aangetroffen. Het gaat om de 22-jarige Gorgio Gemin , de 38-jarige Ricardo Karsosemito - vader van 3 kinderen - en de 19-jarige Jonathan Kowikromo.

De slachtoffers waren werkzaam bij een houtbedrijf te Brownsweg. Collega’s die ter plaatse werden aangetroffen verklaarden dat de drie mannen donderdagmiddag vanuit Brownsweg vertrokken waren richting Paramaribo. Maar, toen bleek dat ze niet in Paramaribo waren aangekomen, werd besloten naar op zoek te gaan.

Omstreeks negen uur vrijdagmorgen zagen zij persoonlijke spullen van de slachtoffers op het water van een goudput drijven. Die put bevindt zich langs de weg naar Atjoni. Gebleken is dat de auto, waarin Gemin, Karsosemito en Kowikromo zaten, in de goudput terecht was gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten