zondag 1 juli 2018

'We zijn niet gestopt met het ophalen van grofvuil en autowrakken'

(Bron archieffoto: Burger Informatie Centrum Wanica)
'Ondernemer Carlo Hunte probeert Openbaar Groen zwart te maken'

 
'We zijn niet gestopt met het ophalen van vuil. Als mensen zeggen dat wij gestopt zijn is het een grote leugen. Wij werken en de samenleving kan het zelf zien.' Dit zegt directeur Marlon Schoonhoven van Openbaar Groen vandaag, zondag 1 juli 2018, in de Ware tijd in reactie op recente berichten en geruchten, dat de organisatie gestopt is met het ophalen van grofvuil en autowrakken langs straat. 

De directeur stelt, dat de ondernemer Carlo Hunte zijn dienst in een kwaad daglicht wil plaatsen.

'Hij probeert Openbaar Groen zwart te maken. Als er dingen gezegd moeten worden zullen ze gezegd worden. Wij doen al jaren zaken met een aantal ondernemers en wij hebben geen problemen met ze. Deze ondernemer is zelf gestopt met het werk. Wij hebben hem niet op non-actief gezet. Het probleem ligt dus bij hem. Als er iets is waarmee hij het niet eens is moet hij het met ons bespreken en geen onwaarheden verkondigen in de media.'

Schoonhoven ontkent niet, dat Openbaar Groen bij een aantal ondernemers een betalingsachterstand heeft die oploopt tot de in duizenden Srd's.

Volgens informatie van de Ware Tijd is dat bij Hunte Srd 27.600 voor de periode december 2016 tot en met augustus 2017. Deze ondernemer haalt vooral autowrakken op. Hij was niet bereikbaar voor een reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten