maandag 21 mei 2018

Man (43) aangehouden voor mishandeling van zijn echtgenote

Jaloezie en achterdocht zetten man aan om zijn vrouw steekwonden en klappen toe te brengen.....


Het Korps Politie Suriname blinkt vandaag, maandag 21 mei 2018, weer eens uit in late berichtgeving. Bericht wordt, dat de 43-jarige C.A. dinsdag 15 mei door de afdeling Recherche van regio Oost is aangehouden, verdacht van mishandeling van zijn vrouw.

Zijn partner deed vrijdag 11 mei aangifte van mishandeling tegen A. Zij verklaarde een relatie van 14 jaar te hebben met A., die haar verdenkt van overspel. De beschuldiging zorgde voor spanningen binnen de relatie die uitliepen op hevige ruzies.

Op de avond van 11 mei ontstond er weer een woordenwisseling, nadat de vrouw een telefoontje kreeg. Clyde pakte in zijn woede een scherp voorwerp en bracht zijn partner steken toe ter hoogte van een schouder. Verder gaf zij aan, dat de man met een kussen in haar gezicht drukte, waardoor zij moeilijk kon ademhalen. Na enige tijd lukte het haar het kussen weg te halen, maar haar partner bleef haar slagen toebrengen en beet haar in het gelaat. Het slachtoffer gaf tegengas, wist te ontkomen en deed aangifte bij de politie.

A., die ervan op de hoogte was dat zijn partner aangifte had gedaan, meldde zich bij de politie. Hij is aangehouden en heeft bekend, uit jaloezie, zijn partner te hebben toegetakeld en de andere handelingen te hebben gepleegd. Verder verklaarde hij dat zijn voertuig door onbekenden is vernield na het voorval tussen hem en zijn partner.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten