dinsdag 13 februari 2018

Verdachte van beroving op de vlucht te Sunny Point door politie doodgeschoten

George Afoensoewa na waarschuwingsschoten in zijn rug geschoten...


Een verdachte, George Afoensoewa, is maandagmiddag 12 februari 2018 dodelijk geraakt door een of meerdere politiekogels in de Tjandipersadweg te Sunny Point. Bij de aanhouding door de recherche van Regio Midden liep de man een schotwond op in zijn rug.

Starnieuws bericht, dat de politie een ambulance inschakelde, maar nog voordat die ter plaatse was, was de verdachte al overleden. Een ingeschakelde arts heeft de dood vastgesteld. De man was betrokken bij een beroving.

De Ware Tijd schrijft, dat de verdachte, die werd achtervolgd door de politie, met hoge snelheid een erf opreed. Hij zag waarschijnlijk geen ruimte meer om verder te rijden en probeerde te voet te vluchten. Waarschuwingsschoten brachten hem niet tot andere gedachten, waarop de politie gericht schoot.

Maar, dat de man in de rug werd geraakt, suggereert alles behalve dat gericht op hem is geschoten....en dit was niet voor het eerst!

Onderstaand het dinsdag 13 februari uitgebrachte persbericht van het Korps Politie Suriname, waarin met geen woord wordt gerept over de berichten, dat de vluchtende verdachte in de rug is geschoten.....  

 http://www.politie.sr/gessa-dodelijk-geraakt-tijdens-aanhouding-kompanen-ingesloten/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten