zaterdag 27 januari 2018

Politie vindt bij inval adres te Munder 124 cocaïnebolletjes

(Bron foto: Korps Politie Suriname)
Op adres werden vermoedelijk bolletjes cocaïne vervaardigd

16-Jarige verkoper drugs en koper (55) aangehouden


Leden van de Anti-Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname hebben donderdag 25 januari na verkregen informatie een inval gedaan op een adres in het ressort Munder, aldus het korps zaterdag 27 januari 2018.

Op dit adres zouden vermoedelijk drugs worden verhandeld. De 16-jarige L.A., die op dat moment thuis was, werd aangehouden. Hij was bezig drugs te verkopen aan ene V.G. (55). Ook de koper is aangehouden.

Bij de inval zijn aangetroffen en in beslag genomen 124 cocaïne bolletjes, een aantal wikkels crack cocaïne, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en flessen, waarin vermoedelijk crack cocaïne wordt verwerkt. Aan de hand van het aangetroffen materiaal bestaat het vermoeden, dat er op dit adres bolletjes werden vervaardigd.

De drugsverkoper en koper zijn overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Lorenzo is vanwege zijn jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.

De vader van de minderjarige A. is nog voortvluchtig. De afdeling Anti-Narcoticabrigade zet het onderzoek in deze zaak voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten