maandag 13 november 2017

Politie Curaçao arresteert vijf verdachten van mensensmokkel

Verdachten opgepakt in de omgeving van Koraal Tabak


De politie heeft afgelopen zaterdagochtend in de omgeving van Koraal Tabak vijf personen, een vrouw en vier mannen, aangehouden voor mensensmokkel. Dat is gisteren bekendgemaakt. Eveneens zijn tien ongedocumenteerde personen gearresteerd, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, maandag 13 november 2017.

Bij de politiecentrale kwam zaterdagmorgen rond half tien een melding binnen van verschillende personen die in de omgeving van Sint Joris/Koraal Tabak van een boot waren afgestapt. De politie wendde zich tot de omgeving en kwam daar een man tegen in een auto die zich niet kon identificeren. De man, die later de 40-jarige Curaçaoënaar P.R.C. bleek te zijn, werd in de boeien geslagen.  Na verhoor werd hij weer vrijgelaten.

Tijdens een intensieve zoektocht in de omgeving kwam de politie een aantal auto’s tegen, waarvan twee konden worden tegengehouden. In deze voertuigen werden zes ongedocumenteerde personen aangetroffen.

De chauffeurs werden aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Het gaat hierbij om de Curaçaoënaar R.R.P. (31) en de Dominicaanse man C.B.F. (34).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten