zaterdag 16 december 2017

23-Jarige serieverkrachter aangehouden

Slachtoffers worden opgeroepen contact op te nemen met afdeling recherche regio Midden


Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft donderdag de 23-jarige E.J. aangehouden voor het verkrachten van een aantal jonge vrouwen en jeugdigen. De verdachte reed rond in een witte personenauto. Wanneer hij een jonge vrouw alleen zag lopen, loerde hij een gelegenheid af, sleurde zijn slachtoffers in het voertuig en bedreigde hen met een vuistvuurwapen te zullen vermoorden of zij zich niet rustig hielden, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdag 16 december 2017.

Hij voerde zijn slachtoffers naar afgelegen gebieden, waar hij onder bedreiging van het wapen de jonge vrouwen meermalen verkrachtte.

De man bedreigde de jonge vrouwen ook te zullen doodschieten, indien ze naar de politie zouden gaan.

Meer dan vier slachtoffers hebben op verschillende politiebureaus aangifte gedaan.

Het vermoeden bestaat dat deze serieverkrachter meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. J. is hangende het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Slachtoffers worden opgeroepen om contact op te nemen met de afdeling recherche van regio Midden op de nummers 582050/582203 of de afdeling Huiselijk geweld op het nummer 582206 of elke politiebureau waar u een vertrouwenspersoon hebt om uw aangifte te doen. U mag ook de gratis tiplijn 179 bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten