zaterdag 11 november 2017

Groep mannen mishandelt medewerkster Gow2-pompstation

Politie houdt drie verdachten aan en verwacht meer aanhoudingen



Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTM) van het Korps Politie Suriname heeft gisteren K.B. (34), G.O. (20) en R.V. (31) in verzekering gesteld. Zij hebben een medewerkster van een pompstation op brute wijze mishandeld. In deze zaak moet nog een aantal verdachten worden aangehouden. De politie is hen reeds op het spoor, aldus de politie vandaag, zaterdag 11 november 2017.

De verdachten zijn in beeld gebracht door politie Geyersvlijt, waarna het Regio Bijstand Team Paramaribo werd ingeschakeld. Het slachtoffer deed maandag aangifte van mishandeling. Zij verklaarde geconfronteerd te zijn geworden met een klant die beltegoed had opgewaardeerd zonder ervoor te willen betalen. Zij attendeerde de man erop alsnog te betalen. De klant ging te keer tegen de vrouw. Een andere bezoeker van de zaak assisteerde haar daarbij en kon voorkomen dat zij werd aangevallen door de boze klant. I

In de vroege ochtend van maandag 6 november keerde de klant met een bende van zes mannen terug naar het pompstation die de medewerkrster aanvielen en mishandelden. Op camerabeelden, die via social media is verspreid, is te zien hoe deze vrouw wordt mishandeld:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten