maandag 18 juni 2018

Suzy Cortez, de meest sexy fan van Brazilië, maakt zich klaar voor WK-voetbal

Model wil Philippe Coutinho gesigneerde cover van Playboy-magazine geven


'Neymar gaat vooral over beroemd zijn en social medianetwerken, hij speelt al enige tijd niet goed voor Brazilië'


Model Suzy Cortez (28), de meest sexy fan van Brazilië, poseert naakt voor het Playboy-magazine terwijl ze zich klaarmaakt voor het WK 2018, en heeft plannen om Philippe Coutinho, haar favoriete Samba-ster, een gesigneerde cover van het magazine te geven voor veel geluk.

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on





De voormalige Miss BumBum-winnares laat alles achter terwijl ze een voetbal vasthoudt voor de sappige shoot. Deze foto's tonen Suzy's meest sexy poses voordat ze naar Londen gaat om voor de Braziliaanse tv te werken.
Suzy, 28, is dus van plan om Philippe Coutinho een gesigneerd exemplaar van het tijdschrift te geven voor succes. Maar, ze zal Neymar, die faam heeft, niet op dezelfde manier eren. Suzy zei: 'Brazilië zal alleen kampioen worden als Philippe Coutinho goed speelt in de games.' 'Hij is de grote Braziliaanse speler van het moment.'






'Neymar gaat over beroemdheden en sociale medianetwerken, hij speelt al enige tijd niet goed voor Brazilië.'

De fan van Barcelona, ​​Suzy, die roem kreeg na het bombarderen van haar held Lionel Messi met expliciete berichten en foto's, heeft haar profiel gehandhaafd door middel van een aantal modelleringsexperts over de hele wereld, ze werkte ook als ambassadrice voor de Olympische spelen in Rio 2016 en haar links naar voetbal heeft haar een uitnodiging voor het wereldkampioenschap in Rusland opgeleverd, maar nu bereidt ze zich voor op haar rol bij het analyseren van het toernooi voor Fox Deportes en Playboy Brazil TV.

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on



Suzy, wiens geboorteland Brazilië zondag 17 juni 2018 het WK start tegen Zwitserland zegt: 'Ik heb veel in Europa gewerkt, ik heb verschillende opdrachten voor werk gesloten in Engeland en Frankrijk. Ik ga in juli aan het einde van het wereldkampioenschap naar Rusland om voor twee tv-kanalen te werken.'


(Suriname Mirror/The Sun/Instagram/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten