zondag 17 juni 2018

'From Russia with Love', Nissu Cauti, de mooiste fan van Peru's WK-voetbalteam

Ze zal haar top uit doen wanneer ze scoren...



'From Russia with Love', komt Nissu Cauti, bekend als de 'vriendin' van het Peruaans WK-voetbalteam. Ze zal haar top uit doen wanneer ze scoren.

Nissu's eigen merk van super-fan capriolen kwam drie jaar geleden voor het eerst in de aandacht, toen Peru zich een weg baande naar de derde plaats op de Copa America in Chili. TV-camera's krioelden rond het model toen ze de Zuid-Amerikaanse traditie van het cheerleaden van de tribunes naar nieuwe hoogten bracht.




Na Peru's Groep C opener tegen Denemarken zaterdag 16 juni 2018, hoopt Nissu volgende week donderdag tegen Frankrijk zich van haar beste kant te tonen en Australië op dinsdag 26 juni.

Ze poseerde al naakt, na een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Venezuela.




Maar, Nissu's meest sportieve gebaar was een belofte om te strippen en de Uruguay-kit te dragen als Luis Suarez en Co Peru zouden verslaan in een kwalificatiewedstrijd twee jaar geleden in Montevideo. Achteraf was het voor Uruguay nauwelijks een remmend effect.

In een tijdperk waarin vrouwensport buiten en op het veld volwassener en serieuzer wordt behandeld dan ooit tevoren, kunnen sommigen het gevoel hebben, dat ze een vreemde boodschap uitzenden.

Maar Peru, als je niet eens een kleine glimlach kunt opwekken bij Nissu's enthousiaste steun voor haar land....



(Suriname Mirror/The Sun/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten